Welkom op Kleuterjuffie.nl

Laten we beginnen bij het begin

Na twee weken hard werken is het eindelijk zo ver: mijn website is live! Waar zal ik eens beginnen? Laten we beginnen bij het begin. Aan het einde van de HAVO begon ik met bloggen. Later, tijdens de PABO, begon ik aan mijn tweede blog. Mijn passie voor schrijven was er altijd al. Tijdens het bloggen heb ik een hoop vaste gezellige volgers opgebouwd die via Instagram bij mij zijn gebleven. Ik heb een tijdje op Instagram veel gedeeld over mijn klas, maar met de nieuwe privacy wet vond ik het wat ingewikkeld worden dus hiermee stopte ik destijds. Ik kreeg toen veel berichten van meiden die dit super jammer vonden, aangezien ze veel inspiratie uit mijn foto's haalden. Dit vond ik zo leuk om te horen! Het jaar ging verder en ik kreeg nog veel vragen via Instagram, van 'hoe gaat het nu in je klas?' tot 'heb je nog een leuk idee voor een klokkijk les?'. Met liefde beantwoordde ik al deze vragen.

 

En deze vragen gingen tijdens de zomervakantie gewoon door. En toen ineens bedacht ik me dat het eigenlijk wel zonde was dat ik deze vragen beantwoordde via Instagram. Diegene die de vraag stelde had haar antwoord, maar misschien willen veel meer juffen/meesters dit weten. En daar ontstond het idee van een eigen website.

Wat kun je verwachten?

Een hoop! Maar daarbij wil ik wel gelijk vermelden dat ik voor alles tijd nodig heb. Je vindt dus nu nog geen kant en klare thema's, omdat ik daar simpelweg nog niet mee bezig ben. Ik wil de website gaan opbouwen naarmate het jaar vordert. 

- In de blogs kun je gezellig meelezen over alles wat er in mijn kleuterklas gebeurt. Ik zal schrijven over mijn persoonlijke ervaringen, tips en onderwijsmateriaal. Ook zal ik vragen van jullie beantwoorden, zodat iedereen gezellig kan meelezen. 

- Onder het kopje thema's kun je praktische tips en ideeën vinden die je gelijk in je eigen (kleuter)klas kunt toepassen. Aangezien ik volgende week start in mijn eigen kleuterklas, ben ik nog volop bezig met het bedenken van materialen en lesideeën. Gedurende het schooljaar zal ik deze pagina's updaten.

- Ondertussen kun je mij volgen op social media. Volg mij op Instagram voor een dagelijks kijkje in mijn klas. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er in mijn kleuterklas gaat gebeuren. Volg mij op Facebook om op de hoogte te blijven van alles wat er op de website verschijnt. Via Bloglovin blijf je op de hoogte van de nieuwste blogs en via Pinterest kun je mij volgen als je benieuwd bent naar leuke ideeën die ik daarop verzamel.

 

Ik heb ontzettend veel plezier in dit nieuwe avontuur en ik hoop dat jullie een hoop inspiratie kunnen vinden. Laat vooral een berichtje achter, hier of via social media om te laten weten wat je van de website vindt. En als je nu toevallig al vragen/ideeën hebt dan mag je uiteraard gelijk een berichtje sturen. Ik beantwoord jullie vragen met veel plezier :) 

 

Liefs, Charile

Reactie schrijven

Commentaren: 0