· 

Tip: Action aankopen voor in de klas

Vanochtend ben ik gezellig met een vriendin, die ook in het onderwijs werkt, naar de Action geweest. Ik had een aantal dingen nodig (lamineerapparaat, gekleurd papier, etc.) maar ik liep ook tegen een aantal leuke dingen aan die wel handig zijn voor in de klas. 

 

Allereerst zocht ik nog placemats, helaas waren de knutselplacemats uitverkocht. Toen we bij de kookafdeling gingen kijken zag ik hele leuke, van o.a. Disney. Voor maar €0,49 per stuk nam ik 8 placemats mee. Ik ga ze gebruiken voor de knutsel-, teken- en kleitafel. 

 

Bij de lees- en prentenboeken zag ik een setje van vier leuke boekjes liggen, €0,99 per stuk. De boekjes komen uit de serie 'leer samenleven' en gaan o.a. over goede manieren en jezelf verzorgen. Ideaal voor het begin van het schooljaar, maar ook erg leuk voor in de boekenbak, zodat de kinderen de boekjes zelf kunnen 'lezen'.

 


Bij de verjaardagsspullen lagen deze stoel hoezen. Deze tip zag ik voorbij komen op Facebook, dus dit was een van de dingen waardoor ik graag even naar de Action wilde. Het zijn plastic hoezen, ze lijken een beetje op het materiaal van een big shopper. Je kunt de hoezen gemakkelijk over een rugleuning schuiven, hierdoor is de stoel leuk versiert. Ik nam drie verschillende soorten mee, hierboven kun je ze goed zien. Beide kanten zijn hetzelfde bedrukt. Ze kosten €0,62 per stuk en de afmeting van een hoes is 50 cm x 42 cm.

 

Als laatste een hijskraan, dat is zeker mijn favoriete aankoop! Hij is volledig van hout en voor €7,95 vind ik het een mooie aanwinst voor in de bouwhoek. Het plankje kan omhoog en omlaag worden gedraaid en er zitten ook nog blokjes bij.

Heb jij nog een tip? Stuur mij via Instagram dan een berichtje, ik ben benieuwd naar jullie aanraders!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Laura (vrijdag, 24 augustus 2018 21:05)

    Ik wil eigenlijk al heel lang verjaardagshoes maken voor om een stoel, ik ga nu eens kijken bij de action! Bedankt voor de tip! Hihi. Groetjes je collega!!!