· 

Mijn planner voor komend schooljaar

Wie mij al langer kent en volgt weet dat ik een grote liefde voor plannen en organiseren heb. Ik heb hier ook een tijd over geblogd en nog steeds krijg ik vaak de vraag welke planner ik nu gebruik. Het leek me leuk om hier een artikel over te schrijven. Misschien is het leuk om in de toekomst meer tips wat betreft plannen en organiseren te delen? Laat je mening maar weten, hieronder in een reactie of via social media

 

Ik heb lang gezocht, getwijfeld en nagedacht en uiteindelijk hakte ik de knoop door toen ik de 2019 planner van Rifle Plaper Co zag. Hij heeft precies de indeling die ik prettig vind. Vorig jaar, het jaar daarvoor en het jaar van mijn afstuderen gebruikte ik de Leerkrachtorganizer. Na drie jaar was ik toe aan iets nieuws, vooral omdat ik die pagina's af en toe net iets te klein vond. Ik was opzoek naar een planner met niet teveel kleur en 'gedoe'.


 

Er zitten allereerst jaaroverzichten in, dit vind ik altijd handig om even snel te zien op wat voor dag een bepaalde datum valt. Hierna volgt een tablat met belangrijke dagen, die gebruik ik persoonlijk niet. Vervolgens zijn er een hoop notitie pagina's te vinden. Erg handig, hoewel ik liever een los notitieboekje gebruik. Daarna volgen de maandoverzichten, de weekoverzichten en een tabblad met contacten.

 

Na de maandoverzichten begint het echte plan gedeelte. Alle maanden hebben een eigen tabblad: ideaal! Het weekoverzicht is eigenlijk heel simpel ingedeeld. Een week is verdeeld over twee bladzijdes. Ik vind dit erg prettig. Een ander fijn punt zijn de afvinkvakjes aan het begin van elke regel. Zo kun je elke dag je to do lijstje erin kwijt.

 

Al met al vind ik de planner een grote aanrader! Als je benieuwd bent hoe ik de planner in de praktijk gebruik, raad ik je aan een kijkje te nemen op mijn Instagram, hier zal ik geregeld wat foto's delen. Je kunt de planner o.a. hier bestellen, de prijs is € 33,95. De planner loopt van augustus 2018 t/m december 2019. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0