· 

Tip: Magneetset van de Zeeman

Vandaag heb ik weer een leuke tip voor jullie! En na een hoop lange artikelen, zal ik het vandaag proberen kort te houden. Volgende week start ik aan het nieuwe schooljaar en in de vakantie heb ik een hoop voorbereid. Bij de Sostrene Grene kwam ik erg leuke magneten tegen en ondanks dat ik nog niet helemaal wist hoe ik ze wilde gaan gebruiken, nam ik ze toch mee. Toen ik eenmaal in de klas kwam zag ik dat het enige magnetische bord het verfbord was. En hierdoor kwam ik op een idee. Even een eerste week geen verfbord, om mezelf nog even rustig te kunnen laten starten. Ik hing alle magneten op, maar toen bedacht ik dat het best saai was; cijfers, rekentekens en letters.. daar mistte iets!

 

Toen ik een rondje door de Zeeman liep zag ik deze leuke doos met een zakje magneten. De magneten spraken me gelijk aan, wat een vrolijke kleurtjes en figuurtjes! Hier kunnen de kinderen vast een hoop mee creëren. Ik hing er een setje gekleurde whitebord stiften bij (van de Hema) en de hoek was af. Even iets anders dan het verfbord, ik vind het erg geslaagd! Uiteraard mogen de kinderen gaan verven, maar ik vond dit een erg leuke oplossing voor de eerste week. Ik hoop de kinderen ook.


Als het schooljaar is begonnen, zal ik via Instagram delen hoe het in de praktijk eruit ziet. Volg me daar zeker om op te hoogte te blijven!

Reactie schrijven

Commentaren: 0