· 

Een kijkje in mijn klaslokaal

Als ik één vraag veel heb gekregen, is het wel dat jullie benieuwd zijn naar mijn lokaalinrichting. Hierbij deel ik jullie de foto's die ik nam voordat ik het schooljaar begon. Er zijn inmiddels een paar kleine wijzigingen gemaakt, maar hier zal ik jullie binnenkort meer over delen. De indeling is in ieder geval nog helemaal hetzelfde. De foto's staan precies op volgorde, vanuit binnenkomst tegen de klok in mijn lokaal rond in.

 

Als je de klas binnenkomt is alles lekker ruim opgezet, dit wilde ik graag. Op de eerste foto kun je dit zien. Ik heb gekozen voor open hoeken en grote groepstafels zodat er veel ruimte in het lokaal is. De kinderen kunnen ook een kleedje pakken en een werkje op de grond te doen. Wil je meer uitleg of details over een specifieke hoek, stuur me dan vooral een berichtje dan zal ik hier binnenkort aandacht aan besteden. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0