· 

Een kijkje in de klas: bouwhoek

Vandaag neem ik jullie mee in onze bouwhoek! Ik vroeg op Instagram of jullie hierin geïnteresseerd waren en jullie waren super enthousiast. Vorige week kreeg ik een nieuwe kast voor in de bouwhoek. Er zouden eigenlijk ook twee rijen moeten zijn met grotere bakken, deze worden nog nageleverd dus voor nu ziet het er nog even op deze manier uit. Toch ben ik, maar zijn vooral de kinderen, er ontzettend blij mee.

 

De kast wordt ook gebruikt voor de weektaak, aan de linkerkant zie je 5 lades met nummertjes. Verder is de kast volledig gevuld met bouwmaterialen. We hebben een lekkere ruime bouwhoek in de klas. Het kleinere materiaal mag tevens worden gebruikt in onze twee kleine bouwhoeken. De kinderen pakken hiervoor een kleedje (liggen naast de kast op de verwarming). Op deze foto kun je zien hoe dit er in de praktijk uit ziet.

 

Wat zit er allemaal in de kast? Dat zie je hieronder in de foto's. Lego, Duplo, een heleboel kleine houten blokjes, spiegelblokken, Stekkels, Noppers, Knex, auto's en natuurlijk diertjes. Bovenop de kast staan twee kastjes met bouwplankjes en onze hele geliefde hijskraan (van de Action).

Reactie schrijven

Commentaren: 0