In de klas

In de klas · 22 september 2018
Het vorige kijkje in de klas werd ontzettend goed ontvangen en ik kreeg leuke berichtjes en reacties om vaker een kijkje in de klas te nemen. Toen ik op Instagram vroeg wat jullie graag op Kleuterjuffie wilden zien, werd de huishoek ook gelijk aangevraagd. Afgelopen week heb ik hem samen met de kinderen kunnen afmaken, hij is dus al een stukje veranderd als je hem vergelijkt met het begin van het schooljaar. Toen ik mijn nieuwe kast voor in de bouwhoek kreeg, bleef er een witte Ikea Trofast...

In de klas · 12 september 2018
Vandaag neem ik jullie mee in onze bouwhoek! Ik vroeg op Instagram of jullie hierin geïnteresseerd waren en jullie waren super enthousiast. Vorige week kreeg ik een nieuwe kast voor in de bouwhoek. Er zouden eigenlijk ook twee rijen moeten zijn met grotere bakken, deze worden nog nageleverd dus voor nu ziet het er nog even op deze manier uit. Toch ben ik, maar zijn vooral de kinderen, er ontzettend blij mee. De kast wordt ook gebruikt voor de weektaak, aan de linkerkant zie je 5 lades met...

In de klas · 03 september 2018
Als ik één vraag veel heb gekregen, is het wel dat jullie benieuwd zijn naar mijn lokaalinrichting. Hierbij deel ik jullie de foto's die ik nam voordat ik het schooljaar begon. Er zijn inmiddels een paar kleine wijzigingen gemaakt, maar hier zal ik jullie binnenkort meer over delen. De indeling is in ieder geval nog helemaal hetzelfde. De foto's staan precies op volgorde, vanuit binnenkomst tegen de klok in mijn lokaal rond in. Als je de klas binnenkomt is alles lekker ruim opgezet, dit wilde...