Over kleuterjuffie

Vind jij het leuk om...

- inspiratie voor in je eigen klas te vinden?

- ervaring van een andere (kleuter)juf te lezen?

- je eigen ervaringen te delen?

 

Dan ben je hier helemaal op de juiste plek. 

 

Op kleuterjuffie.nl deel ik mijn dagelijkse ervaringen als juf in een kleuterklas. Ik deel mijn creatieve lesideeën, ervaringen met lesmaterialen én persoonlijke verhalen m.b.t. het onderwijs. 

 

Of je nu een nieuwe leerkracht bent, of al 20 jaar voor de klas staat - hier vind je allerlei verschillende ideeën die ieder op zijn eigen manier kan gebruiken.

 


Let's get personal

Ik ben Charile (22), een enthousiaste juf die in 2016 is afgestudeerd aan de PABO. Ik begon na het afstuderen met lesgeven in groep 4, dit heb ik twee jaar met veel plezier gedaan. Maar toen ik de keuze voor het schooljaar 2018-2019 moest doorgeven, besloot ik mijn hart te volgen en de kleuters op plekje één te zetten. En nu zijn we ineens hier, op kleuterjuffie.nl. In de zomervakantie van 2018 begon het bloggen ineens weer heel erg te kriebelen. Ik heb jarenlang tijdens mijn studie geblogd en veel volgers zijn bij mij gebleven (via Instagram). Dagelijks kreeg ik vragen over mijn klas en hoe ik bepaalde dingen aanpak/organiseer. Dus ik besloot mijn passie te volgen en mijn volgers antwoord te geven op al hun vragen. Ik neem jullie op kleuterjuffie.nl graag mee in mijn persoonlijke ervaringen binnen het onderwijs.

Contact

Heb je ondanks deze informatie toch nog een vraag voor mij? Of misschien wel iets anders dat je met mij wilt delen? Dan kun je contact met mij opnemen via de contactpagina. Hier kun je het contactformulier vinden.

 

Stuur je liever een mailtje? Dan kan dat natuurlijk ook. Mijn mailadres is:

kleuterjuffienl@gmail.com

Social Media

Nu je een beetje mijn verhaal kent, is het misschien wel leuk om dagelijks op te hoogte te blijven van mijn ervaringen. Dit kan via social media.

 

Je kunt mij volgen op:

- Instagram @kleuterjuffienl

- Facebook fb.com/kleuterjuffienl

- Pinterest kleuterjuffienl

 

Laat vooral een berichtje achter, dat vind ik altijd leuk om te lezen. Ik kom graag in contact met mijn lezers.